Elektronikkbransjens store happenings

Elektronikkbransjens store happenings

 

Apple Special Events

Apple Special Events er en veldig betydningsfull hendelse for teknologi-nerds, bransjespesialister, ingeniører og teknologijournalister. Disse finner sted med varierende mellomrom, og betyr rett og slett av tech-giganten er i ferd med å lansere et nytt produkt eller en oppgradert teknologi. Her kan du se en video fra den gang iPhone ble lansert, med daværende CEO og grunnlegger Steve Jobs på scenen.

Disse eventene er ettertraktede, og det er like mye kniving om plassene her, som i køen foran Eplehuset hver gang en ny iPhone slippes på markedet.

Inc 5000

Denne gallamiddagen samler først og fremst amerikanske aktører – men så er jo også flere av de største elektronikkselskapene også amerikanske. De raskest voksende av dem samles nettopp på denne eventen for å søke inspirasjon og nettverk i hverandres selskap. I 2017 arrangeres Inc 5000 i Palm Desert, California, fra 10.-12. oktober.

WIRED Events

WIRED events er møtesteder for profesjonelle innen tech-industiren, og fokuserer på områder some sikkerhet, energi og retail, for å nevne noe. Her kan man møte investorer, lære mer om bransjemuligheter og møt andre i samme sko! Eventene finner sted på en rekke steder.